Στάση εργασίας της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. και συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 16/6/2021, μέρα ψήφισης του αντεργατικού σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις ενάντια στο υπό ψήφιση αντεργατικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, τη μέρα ψήφισής του, στις 16/6/2021.


Εξακολουθούμε να στηρίζουμε τις θέσεις μας όπως τις καταγράψαμε στη δημόσια διαβούλευση και αγωνιζόμαστε να μην ψηφιστούν διατάξεις του νομοσχεδίου, που θα επιφέρουν περαιτέρω συρρίκνωση των αποδοχών των εργαζομένων, θα νομιμοποιήσουν και μονιμοποιήσουν τις ελαστικές μορφές εργασίας, θα φιμώσουν και αδρανοποιήσουν την συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων και θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


Καλούμε όλους τους απασχολουμένους στα Ε.Κ.-Ι να συμμετάσχουν στα κατά τόπους συλλαλητήρια και προς διευκόλυνσή τους κηρύσσουμε Στάση Εργασίας την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, στα ΝΠΙΔ Ε.Κ.-Ι που υπάγονται στη δύναμη της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ., από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.


Συνάδελφοι, σας ζητάμε να στηρίξετε έμπρακτα και να συμμετάσχετε στη Στάση Εργασίας αλλά και να παρευρεθείτε στις κατά τόπους συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη την επικράτεια, παλεύοντας να μην ψηφιστούν διατάξεις που θα επιφέρουν καίρια πλήγματα τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και στις μετέπειτα γενεές.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ